ARTISTES

TRESDEU MEDIA

Conscients

Projecte seleccionat en la convocatòria “Cultura Online #CMCVaCasa” del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

VEURE L’OBRA

Etiquetes: Cinc continents. Projectes artístic col·laboratiu. Visió holística del món. Interpretació estètica del vent. Desplaçar-la percepció de l’àmbit quotidià a l’estètic.

Xarxes socials:

Facebook

Instagram: @tresdeumedia

Twitter: @tresdeumedia

Web

OSCAR PIERA. No hay planeta B

Es tracta d’una peça audiovisual inèdita per conscienciar a la gent jove de que no hi ha planeta B. Parlem des del futur sobre l’èxit que hem tingut en el present en la lluita contra el plàstic i els residus en general.

Una iniciativa que ha rebut el patrocini de l’EMTRE, entitat metropolitana de tractament de residus, on hem gravat algunes localitzacions. La música també és original i és el resultat d’un procés participatiu on els internautes han escrit la lletra entre totes i tots. Ha estat composada per exmembres de la banda valenciana Orxata Sound System, els quals també ixen al vídeo juntament amb influencers com Sénia Mulayali o Eldemuro. També han col·laborat Koopera, Som Alimentació, el col·lectiu de parkour de València o la Restauradora.

 

Autoría:

Oscar Piera és director i productor executiu membre de la cooperativa Tresdeu, dedicats a la creació audiovisual. Hem desenvolupat des de videoclips a espots passant per sèries o documentals. La nova televisió autonòmica ha emès dos docu-sèries nostres: València Califòrnia i Terra de Festivals. També cal destacar els guardons dels Premis Ovidi, Enderrock o Carles Santos pels nostres videoclips.