CULTURA ONLINE

Cultura Online
#CMCVaCasa

Cultura Online CMCVaCasa

El projecte #CMCVaCasa Cultura Online va sorgir, el mes d’abril passat, com una fórmula de suport a la creació contemporània en temps de pandèmia. Emmarcat dins del programa #reaCtivem de la conselleria d’Educació, Cultura i Esport, el Consorci de Museus va llançar aquesta convocatòria pública i un jurat independent va seleccionar 100 propostes culturals en format digital de 100 creadors i creadores de la Comunitat Valenciana.

La qualitat i la intensitat dels projectes seleccionats ens mostren la necessitat de continuar impulsant aquesta nova finestra a l’art no sols com a possibilitat per a canalitzar les propostes artístiques, que pot ser clau per al desenvolupament del sector, sinó també com una oportunitat per als públics de reconéixer la riquesa creativa de la Comunitat Valenciana.

Amb la idea d’oferir la millor fórmula de comunicació d’aquests continguts a la ciutadania, els projectes es presenten agrupats en deu eixos, analitzant les possibles connexions entre aquests 100 relats artístics.

Eixos