ARTISTES

NO(DOS)3 (CRISTINA GUETTI I ELIA TORRECILLA)

No(Dos)3 Calling

Projecte seleccionat en la convocatòria “Cultura Online #CMCVaCasa” del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

VEURE L’OBRA

Etiquetes: Peça digital. Protagonisme del sonoro. Interacció amb l’usuari.  Desplaçaments. Hipervínculs. Vídeos. Fotografies. Plataforma. Web. Galeria d’art.

Xarxes socials:

Instagram: @nodos3

Web Cristina Guetti

Web Elia Torrecilla

 

CRISTINA GHETTI. No(Dos)3 Calling

No(Dos)3 Calling és una peça realitzada i concebuda per a ser vista online que presenta el grup i ofereix la possibilitat de recórrer els seus treballs de manera lúdica i interactiva. Sorgeix arran d’una invitació de la comissària Sofia Caetano, directora de l’espai The Spectacularhouse.

The Spectacularhouse és una plataforma de divulgació d’art i pensament basada en Pittsburgh USA i Ponta Delgada Azores, la tasca de la qual es bolca en una pàgina web amb la premissa de compartir i divulgar art i pensament artístic de manera virtual a escala global.

Dins de la pàgina del projecte, que funciona com un centre d’art i producció, Gate és la seua galeria d’art. Aquesta galeria combina projectes site specific i projectes generats en Internet desenvolupats dins d’un entorn de residència online comissariada per Sofia Caetano.

No(Dos)3 va ser convidat a realitzar la seua obra durant un període de treball online de dues setmanes (residència virtual) durant el qual es van realitzar intercanvis amb la comissària i el resultat final es va exposar al públic en la seua pàgina web

El dia de la presentació es va fer una trobada virtual online, en la qual vam ser convidades a presentar el nostre treball via streaming per a intercanviar idees sobre els nostres projectes i el desenvolupament de projectes en aquests temps de confinament. La peça de No(Dos)3 per un període de dos mesos.

En aquesta peça, l’interés resideix en el fet que es va convertir per a nosaltres en una oportunitat per a adaptar i contextualitzar el nostre treball en un entorn nou.

Una peça digital amb forta presència del sonor, en què les interaccions de l’usuari, les experiències de desplaçaments, enllaços, vídeos, fotos i recorreguts múltiples permeten visualitzar la nostra obra d’una manera diferent i creativa.

 

Autoria:

Nodes(3) és un equip de treball compost per Cristina Ghetti i Elia Torrecilla. Dos punts que formen una línia que llancen per a generar una xarxa col·laborativa. Des de diferents àrees com la pintura, els nous mitjans i la performance, s’aborden temes com la línia, el so i el cos, investigant i experimentant noves relacions amb l’espai, físic, virtual i híbrid.

Nodes(3) va nàixer en 2016 i des de llavors han presentat els seus treballs en diferents exposicions, festivals d’art i congressos d’investigació en art.

Cristina Ghetti és artista visual, investigadora i comissària de projectes, el seu treball re-contextualitza algunes de les idees fundacionals de la Abstraccion, incorporant contaminacions i reapropriaciones, utilitzant nous mitjans i programació com a mètode projectiu i la pintura com a resultat final.

En una cerca constant d’involucrar els sentits de l’espectador i convertir a aquest en participant actiu, Ghetti treballa la pintura expandint els seus perímetres, reformulant la vigència del llenguatge de la geometria a partir de diversos planteos.

Elia Torrecilla desenvolupa un projecte artístic multidisciplinari que té com a eix central l’acció de caminar com a experiència artística, activitat que li permet investigar les relacions entre el cos i l’espai urbà (físic, virtual i híbrid). Ha dut a terme exposicions, accions i intervencions artístiques en espais públics de diverses ciutats espanyoles i europees.