ARTISTES

SERGIO SERRANO ROVIRA

Los perros ladran

Projecte seleccionat en la convocatòria “Cultura Online #CMCVaCasa” del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

VEURE L’OBRA

Etiquetes: Curtmetratge. Ficció. Confinament COVID-19. Soledat.

Xarxes socials:

Facebook

Instragram:@sergio.serrano_

Web

SERGIO SERRANO ROVIRA. Los perros ladran

Curtmetratge de ficció rodat durant la quarantena que reflexiona sobre la soledat i la societat en què vivim amb un llenguatge poètic que li dona màxima importància tant a la paraula com a la imatge.

Sinopsi: No és vosté l’única a qui li agrada apuntar-se al balcó per a veure com plou i per a sentir els gossos bordar.

 

Autoria:

Sergio Serrano compagina el seu treball entre el teatre i el cinema. En el camp teatral, escriu i dirigeix obres com ‘Foley artist’, ‘Mapa’ o ‘El treball us farà lliures’, amb les quals participa en festivals com Russafa Escènica o La Ravalera. Rep l’ajuda d’escriptura de literatura dramàtica de l’IVC l’any 2018 i el 2019. També fa tasques de producció en la seua companyia LA ZAFIRINA, de la qual forma part al costat de Mafalda Bellido. Estrenen espectacles com ‘Chucho’, de Mafalda Bellido (finalista als Premis Max), ‘Libración’ de Lluïsa Cunillé o ‘Como si el fuego no fuera contigo’.

En el camp del cinema, escriu i dirigeix diversos curtmetratges que són seleccionats en més d’una vintena de festivals. També escriu al costat d’Iván Fernández de Córdoba la pel·lícula #Seguidores, estrenada en la secció oficial del Festival Cinema Jove. Rep l’ajuda de guió cinematogràfic de Culturarts el 2017 amb el projecte ‘¡‘Nazdrave’, amigo!’, que rep, a més, diversos premis a projecte de llargmetratge.

També és realitzador de publicitat i videoclips, així com fotògraf i editor.